‘Personal Branding’ fotografie

Wat is personal branding fotografie?
Personal branding fotografie is een fotoshoot van jou en jouw bedrijf.  Foto’s gemaakt voor marketing doeleinden waarbij de ‘look and feel’ volledig bij jou en je bedrijf, merk of brand past.

Hierbij is het mogelijk om een visagiste en/of styliste in te schakelen, we kunnen naast je bedrijf ook andere locaties bezoeken zolang het maar past bij wat je wil uitstralen.
Het gebruik van props is gebruikelijk, denk hierbij aan een laptop, mobiel, koffie of thee en producten die je gebruikt bij de uitvoering van je werkzaamheden.

Wat doet een personal branding fotograaf?
Een branding fotograaf helpt klanten aan een visueel, persoonlijk merk. Een personal branding fotograaf denkt echt mee in het juiste gevoel overbrengen, wat je wilt vertellen online en wat je wilt uitstralen. Je moet mensen aan je bedrijf binden met de foto’s zodat ze weten wat voor persoon je bent.

N&S-2188

Waarom  personal branding fotografie?
Tegenwoordig willen potentiele klanten ‘de mens achter het bedrijf’ leren kennen. Wie ben jij, waar hou je van en welke diensten en/of producten lever je. Denk hierbij ook aan kleurstellingen. Welke kleuren horen bij je huisstyle en hoe laten we die terugkomen in de foto’s.