Fotograaf Gaby Kooijman

Wie is het gezicht achter Gabees Fotografie ? 

 

Ik ben Gaby Kooijman (1973), een ‘ras-echte-rotterdammerT’ en sinds een jaar of 20 woonachtig in Barendrecht samen met de vader van, én onze twee jongens, Damian (2000) en Kaj (2004)..

Ik ben vrouw, moeder, zus, tante, vriendin, nicht, dochter en fotograaf.
Naast deze titels hecht ik aan een aantal merken, ik fotografeer altijd met NIKON, bewerk mijn foto’s op een APPLE, bel ik met een IPHONE en draag ’s zomers vaak Allstars. Bestonden deze producten in het roze, dan waren ze roze!
Ik geef toe:

Roze Allstars √
Roze iPhone √

Sinds een jaar of drie is mijn fotostudio gevestigd in het centrum van Barendrecht. Ik ben begonnen als gezin -en kinderfotograaf (mijn kinderen achtervolgde ik met mijn fototoestel tot ze er niet goed van werden) maar nu merk ik dat ik mijn werkgebied langzaam verplaatst naar bedrijfsfotografie en huwelijksfotografie.

Ik fotografeer het liefst mensen. Mensen in de studio, mensen op locatie, bruiloften, baby’s, gezinnen, werknemers en ga zo maar door. Daarnaast fotografeer ik ook producten en (huis)dieren.

Ik word in de omgang met de klanten een soort “Kameleon”, ik pas me aan zonder mezelf te verliezen.

Met mij ben je niet in 10 minuten klaar, we drinken koffie als we in de studio zijn, maken een praatje en als iedereen er klaar voor is, beginnen we met fotograferen.
Ik ben overtuigd dat dit de foto’s ten goede komt!